Noć muzeja u Galeriji ”Vjekoslav Karas”
OBJAVA: 28/01/2022

Noć muzeja u Galeriji ”Vjekoslav Karas”

U Galeriji „Vjekoslav Karas“ posjetitelje u Noći muzeja čekala je gostujuća izložba Etnografskog muzeja Zagreb „Braća Seljan kroz prašume i pustinju“. Izložbom su predstavljena sva putovanja braće Seljan, a posjetitelji imaju priliku razgledati brojne predmete koje su braća donijela sa svojih putovanja te dobiti detaljne informacije o njihovim istraživanjima. Interaktivni dijelovi izložbe posjetiteljima približuju s kakvim su se fizičkim naporima Seljani susretali tijekom svojih istraživanja, a dočarani su i ambijenti u kojima su Seljani boravili.

U galeriji se povodom obilježavanja Noći muzeja, u sklopu izložbe o braći Seljan, održao koncert skupine „BraziuFlor“ iz Zagreba koja izvodi brazilsku glazbu poput bossa nove, sambe i brazilske popularne glazbe MPB-a. Na Noć muzeja u Karlovac, kao trio u sastavu, ugostili smo poznate glazbenike - Katarinu Ramljak, Victora da Costa i Pavla Golubića. Koncert se održao u tri seta, od 19 do 19.30 sati, od 20 do 20.30 sati i od 21.30 do 22.00 sata.

Posjetitelji su u Noći muzeja od 17 do 23 sata mogli besplatno razgledati i stalne i povremene izložbe Muzeja Domovinskog rata Karlovac – Turanj i Gradskog muzeja Karlovac.

Fotogalerija

Noć muzeja u Galeriji ”Vjekoslav Karas” 1
Noć muzeja u Galeriji ”Vjekoslav Karas” 2
Noć muzeja u Galeriji ”Vjekoslav Karas” 3
Noć muzeja u Galeriji ”Vjekoslav Karas” 4
Noć muzeja u Galeriji ”Vjekoslav Karas” 5
Noć muzeja u Galeriji ”Vjekoslav Karas” 6
Noć muzeja u Galeriji ”Vjekoslav Karas” 7
Noć muzeja u Galeriji ”Vjekoslav Karas” 8
Noć muzeja u Galeriji ”Vjekoslav Karas” 9
Noć muzeja u Galeriji ”Vjekoslav Karas” 10
Noć muzeja u Galeriji ”Vjekoslav Karas” 11
Noć muzeja u Galeriji ”Vjekoslav Karas” 12