Zvjezdano kino ”Film za van” na Starom gradu
Announcement: 21/06/2023

Zvjezdano kino ”Film za van” na Starom gradu

 

I ove godine Muzeji grada Karlovaca i Radar. d.o.o donose manifestaciju Film za van na Starom gradu Dubovcu. Uživajte u novim filmskim naslovima na jedinoj kino pozornici pod vedrim nebom od ponedjeljka 26.6. do srijede 28.6.. Brzi i Žestoki 10, Super Mario Bros. film  i Tori i Lokita su naslovi koje možete besplatno pogledati tokom ovogodišnjeg Zvjezdanog ljeta. Rezervirajte svoje karte na vrijeme na linku KINO.hr.

 

RASPORED

BRZI I ŽESTOKI 10

PON, 26.6.2022. / 22:00

Tijekom mnogih misija i protiv nemogućih izgleda, Dom Toretto (Vin Diesel) i njegova obitelj nadmudrili su, iznervirali i nadmašili svakog neprijatelja na svom putu. Sada se suočavaju s najsmrtonosnijim protivnikom s kojim su se ikad suočili: zastrašujućom prijetnjom koja izranja iz sjena prošlosti, potaknuta krvnom osvetom i koja je odlučna razbiti ovu obitelj i uništiti sve i svakoga što Dom voli, zauvijek.

Link na film : KINO.hr - Brzi i žestoki 10

 

SUPER MARIO BROS. FILM

UTO, 27.6.2022. / 22:00

Iz Nintenda i Illuminationa dolazi novi animirani film inspiriran svijetom iz popularne igrice. Super Mario Bros. Pratite Maria, Bowsera, Toada, Luigija i Kameka zajedno sa vojskom Koopa i Dry Bonesa. Tu su i ljuti pingvini koje smo redovno sretali u Super Mario video igricama, a mogu se čuti i neki likovi kako govore po prvi puta.

Link na film : KINO.hr - Super Mario Bros. Film

 

TORI I LOKITA

SRI, 28.6.2022. / 22:00

Ovaj nevjerojatni film prati dječaka Torija i tinejdžericu Lokitu koji su napustili svoje rodne države Kamerun i Benin kako bi započeli s novim životom u Belgiji. Njih dvoje pokušavaju se snaći na sve moguće načine kako bi pronašli posao na crnom tržištu i poslali novac natrag svojim obiteljima. Tijekom zajedničkog putovanja, njihovo prijateljstvo stvara neraskidivu međusobnu povezanost koja im pomaže preživjeti.

Link na film : KINO.hr - Tori i Lokita